Corona update 2022

In 2021 mochten de campings gelukkig gewoon open blijven, wij verwachten dat ook voor 2022 en we hopen jullie in de komende maanden weer te mogen verwelkomen! Wij verwachten wel dat onze gasten zich aan de RIVM – richtlijnen houden. Als je koorts hebt of verkouden bent blijf dan thuis en kom een andere keer naar onze camping. Hou zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van iedereen. Voor het gebruik van het toiletgebouw en het ontvangen van bezoek gelden aanvullende regels, deze regels worden bij aankomst uitgelegd.

Corona update

Het toiletgebouw is weer geopend, kampeerders zonder eigen sanitaire voorzieningen zijn uiteraard weer meer dan welkom! De camping is nog steeds niet opengesteld voor àlle 15 aanwezige staanplaatsen om de 1,5m afstand te kunnen waarborgen. Bij aankomst leggen we je de spelregels voor het gebruik van het toiletgebouw uit. Aangezien we nu minder staanplaatsen hebben zitten we nu ook sneller vol, dus boek op tijd!

Een Zoover Gold Award gewonnen!

Bij de uitreiking van Zoover Awards op de vakantiebeurs in Utrecht zijn we als tweede geëindigd in de categorie mini camping! Hartelijk dank aan al onze gasten die dit mogelijk hebben gemaakt! We hopen jullie in 2020 weer allemaal terug te zien.
Dit jaar gaan we weer onze stinkende best doen!