Over ons

Hallo! Even voorstellen, wij zijn Will en Gerrie van Engeland

In 2007 kochten we een voormalige tuinderswoning in Grashoek, gemeente Peel en Maas. Deze tuinderswoning hebben we vervolgens gesplitst in een bed & breakfast gedeelte en een woonhuis, en eigenhandig, grondig verbouwd met oog voor ecologisch wonen. Zo maken we gebruik van een zonneboiler, gebruiken we regenwater voor de wasmachine en om de toiletten mee te spoelen en verwarmen we het CV water met een houtkachel. Vervolgens zijn we druk bezig geweest om 12.000 meter landbouwgrond om te toveren in een landschapstuin met bossages, wandelpaden, een moestuin, hoogstam boomgaard, een paddenpoel en natuurlijk de kampeerweide met vuurplaats en speelplaats. Onze laatste aanwinst is Pipowagen de Klaproos, die we ook zelf gerenoveerd hebben.

Behalve met onze bed & breakfast en onze camping hebben we het druk met onze huisdieren: katten, honden, geiten, pony's, kippen, een gans en vissen!

De naam van onze bed & breakfast en camping komt van de torenvalken die bijna jaarlijks in onze tuin broeden, met een beetje geluk kun je ze zien vliegen!