Vintage Caravan

Vintage caravan huren

Slapen in een vintage caravan, ook dat kan bij minicamping de Torenvalk! Voor een bijzondere overnachting kun je ons "Juffertje in ’t groen" huren.
Deze mooie vintage caravan staat op een mooi beschut plekje in onze landschapstuin en is geschikt voor twee volwassenen en 2 kleine kinderen.

Vintage caravan "Juffertje in het groen"  is voorzien van een tweepersoons vast bed en het zitje aan de voorkant is om te bouwen naar 2 kinderbedden. Deze retro caravan is voorzien van stromend water (dus geen gesjouw met jerrycans) en heeft een eigen biotoilet, urinoir en wastafel. Lekkere warme douches vind je in het nabijgelegen sanitair gebouwtje. Het juffertje in het groen boek je exclusief dekbedden, bedlinnen en kussens. Buiten heeft de vintage caravan een stoere luifel met vlonderterras. Potten, pannen, servies, bestek en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een thermoskan met filterhouder voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen. Glamping op z'n best!

Algemeen

  • Aankomst: vanaf 15:00 uur, vertrek voor 11:00 uur.
  • Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in vintage caravan Juffertje in 't groen
  • Niet roken in vintage caravan Juffertje in 't groen
camping met kampvuur

Minicamping

De vintage caravan staat op de minicamping in onze landschapstuin. De minicamping is omgeven door een houtwal die goede beschutting biedt tegen de wind. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de vuurplaats op het kampeerterrein waar je heerlijk kunt bbq-en of kan genieten van een kampvuurtje.

Naast de vintage caravan, de pipo wagen en de mini camping kun je bij ons ook slapen in één van de drie kamers in onze bed & breakfast.