Minicamping en B&B de Torenvalk

Kamperen bij charmecamping de Torenvalk

Bij camping de Torenvalk kampeer je op onze vriendelijke groene kampeervelden. De ruime kampeerplaatsen liggen luw, op een landelijk terrein, omgeven door een houtsingel. Weg van de massa, luister je voor je tent of camper naar het geritsel van de blaadjes en de ijle klanken van een torenklok ergens in de verte. ‘s Morgens word je wakker van de vogels. Kamperen op de velden kan met een (dak)tent, caravan, minicamper of vouwwagen.

Wij beschikken over 18 ruime kampeerplaatsen verdeeld over twee velden – 6 camperplaatsen – alle plaatsen zijn voorzien van stroom en een gedeelde waterkraan – verhuur van 2 persoons pipowagen – verhuur van luxe toercaravan voor 2 personen.

 

Onze kampeervelden zijn autovrij (uitgezonderd auto met daktent en minicampers). Alleen bij aankomst en vertrek mag je met je auto het terrein op. Tijdens het verblijf kun je parkeren op onze parkeerplaats. Zo heeft iedereen op de camping een mooi, groen uitzicht.

Wij beschikken over goedverzorgd sanitair met waterbesparende kranen en er is een loosplek voor chemischtoilet en grijs afvalwater.

 

Kampvuur maken in onze boomgaard  bij camping de Torenvalk mag het nog! (bij aanhoudende droogte in overleg). We beschikken over een mooie grote, veilige vuurplaats waar je 's avonds van het kampvuur kunt genieten met een drankje en kunt bbq'en. Neem je gitaar en je sterke verhalen mee! Haardhout is bij ons te koop, prijzen marktconform. Meegenomen hout is niet toegestaan.

Op ons "trekkersveldje" staat een gezellige overkapping met een koelkast, waar je ook bij iets minder weer goed kunt vertoeven.

Op de hele camping kun je gebruik maken van het gratis Wifi netwerk.