Minicamping de Torenvalk

Kamperen op minicamping de Torenvalk

Bij minicamping de Torenvalk kampeer je midden in onze groene landschapstuin. Je kiest zelf je favoriete plekje, we hebben geen afgebakende plaatsen. De kampeerweide is geheel met gras begroeid. Onze landschapstuin wordt omgeven door een houtsingel waardoor je niet alleen altijd een groen uitzicht hebt, maar ook lekker uit de wind zit. Je kunt bij ons terecht met een tent, caravan, camper of vouwwagen vanaf 1 april t/m 31 oktober.

Minicamping de Torenvalk beschikt over 15 kampeerplaatsen en 9 stroomvoorzieningen, dus echt een kleinschalige camping! Ons kampeerterrein is ruim opgezet. Je hebt altijd voldoende ruimte, privacy en de mogelijkheid om in de schaduw of juist in de zon te staan. Onze heerlijk rustige, groene oase zal zeker kampeerders aanspreken die geen zin hebben in massatoerisme, animatie teams of camping disco's. We hebben geen zwembad of kantine, maar wel een vuurplaats en een speelplaats voor de kleinste kampeerders.
50-plussers en gezinnen met jonge kinderen voelen zich in onze landschapstuin zeker thuis.

Op de hele camping kun je gebruik maken van het gratis Wifi netwerk. Ook met het sanitair zit het op onze camping wel goed. Ruime douches met thermostaatkraan, kluisjes met smartphone laadpunt; het moderne sanitair gebouwtje is van alle gemakken voorzien.

Onze minicamping is autovrij (campers natuurlijk uitgezonderd). Alleen bij aankomst en vertrek mag je met je auto het terrein op. Tijdens het verblijf kun je parkeren op onze eigen, afgesloten parkeerplaats. Wel zo rustig en veilig voor de kinderen. En zo heeft iedereen op de camping een mooi, groen uitzicht.

Camping met vuurplaats

Kampvuur maken, bij minicamping de Torenvalk mag het nog! In onze landschapstuin kun je nog kamperen rond het kampvuur. We beschikken over een mooie grote, veilige vuurplaats waar je 's avonds behalve met een drankje van het kampvuur kan genieten ook heerlijk kunt bbq-en. Neem je gitaar en je sterke verhalen mee!

Onder de overkapping kun je op ook lekker buiten zitten als het weer wat minder is. Alle gasten van onze camping in Grashoek kunnen gebruik maken van de overdekte buitenkeuken!

Nationaal park de Groote Peel

De Torenvalk ligt aan een bosrand net buiten Grashoek. Vlak in de buurt van allerlei bezienswaardigheden en natuurgebieden. Zo ligt nationaal park de Groote Peel binnen handbereik en wandel, of fiets, je vanuit onze camping zo de bossen in.
Vanuit minicamping de Torenvalk ben je zo bij Attractiepark Toverland of bij de Designer Outlet in Roermond.

Ook motorrijders komen in de omgeving van de Torenvalk ruimschoots aan hun trekken. Onze camping is een ideale uitvalsbasis voor mooie toertochten.

Pipowagen de Klaproos

Voor een bijzondere overnachting kun je ook onze karakteristieke pipowagen huren!
Pipowagen de Klaproos staat op een mooi plekje in onze landschapstuin en is van alle gemakken voorzien. Glamping op z'n best!