Pipowagen

Pipowagen huren

Slapen in een pipowagen, ook dat kan bij minicamping de Torenvalk! Voor een bijzondere overnachting kun je onze karakteristieke pipowagen huren.
Onze mooie Pipowagen "Klaproos" staat op een fijne zonnige plek in onze landschapstuin en is geschikt voor twee personen.

De pipo wagen is voorzien van twee luxe boxspring bedden die te gebruiken zijn als twee eenpersoonsbedden of als één tweepersoonsbed. De Klaproos boek je inclusief dekbedden, bedlinnen en kussens. Lekkere warme douches en toiletten vind je in het nabijgelegen sanitair gebouwtje. Buiten heeft Klaproos een stoere luifel met vlonderterras een complete buitenkeuken met driepits gasstel en koelkast, twee fijne stoelen en een tafel. Potten, pannen, servies, bestek en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een thermoskan met filterhouder voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen. Glamping op z'n best!

Ook kun je bij ons een kacheltje lenen zodat de Klaproos ook behaaglijk is in het vroege voorjaar of het late najaar.

Algemeen

  • Aankomst: vanaf 15:00 uur, vertrek voor 11:00 uur.
  • Geschikt voor: 2 personen
  • Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in Pipowagen "Klaproos"
  • Niet roken in Pipowagen "Klaproos"

 

Minicamping

"Klaproos" staat op de minicamping in onze landschapstuin. De minicamping is omgeven door een houtwal die goede beschutting biedt tegen de wind. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de vuurplaats op het kampeerterrein.